Contact opnemen met de ING

Snel contact met ING via de klantenservice

Kent u dat gevoel dat u een bedrijf niet kunt bereiken terwijl u dringend behoefte heeft aan meer informatie over een dienst of een product? Als uw antwoord daarop “ja” is, dan hoeven we u niet uit te leggen dat dat een zeer frustrerend gevoel kan zijn. Als u bijvoorbeeld iets wilt weten over uw hypotheek en u kunt het online niet vinden, dan wilt u dat natuurlijk aan een bankmedewerker vragen. Bij veel banken is het dan hele opgave om überhaupt een telefoonnummer te vinden. Klantenservice Support helpt u om snel zaken te doen met uw bank. Bij ons vindt u bijvoorbeeld makkelijk alle contactgegevens van ING op een plek. De klantenservice van ING heeft u bij ons dan ook snel gevonden.

Alle contactinformatie van ING, overzichtelijk op een rij

De juiste persoon of afdelingen vinden bij een bank is een hele kunst. Dat geldt ook voor een bank als ING. Het kan zeer frustrerend zijn als u snel wat financiële informatie wilt hebben over uw eigen geld en u wordt van hot naar her gestuurd als u een algemeen nummer belt. Via de klantenservice van de bank komt u snel verder. Maar wat is dan bijvoorbeeld het telefoonnummer van de klantenservice? Dan moet u op de eigen website van de bank meestal met een vergrootglas zoeken. Hoe handig is het dan dat er een verzamelwebsite is met een overzicht van klantenservices van bedrijven en winkels, zodat u alle informatie snel bij de hand hebt om een bedrijf via de juiste contactinformatie te bereiken. Dat scheelt veel gezoek en gevloek!

Klantenservice ING, zo gevonden

Alle banken hebben er baat bij als ze snel gevonden kunnen worden door hun klanten. Zo ook ING. Het is daarom niet voor niets dat u de contactgegevens van ING makkelijk kunt vinden op een verzamelwebsite. Het vergroot de vindbaarheid van de klantenservice van ING. En als een klantenservice goed vindbaar is op internet, dan draagt dat bij aan een goed en vriendelijk imago van de bank. Dat wekt vertrouwen op bij de consument. Bij u ook? Het is in ieder geval hard nodig, want het vertrouwen in banken is bij consumenten nog heel broos sinds de recente bankencrisis. De dalende spaarrentes helpen op dit moment ook niet bij aan een groot vertrouwen in banken. Een goed bereikbare, vriendelijke en servicegerichte klantenservice is belangrijk voor een bank als ING. Doe er uw voordeel mee!